torstai 5. syyskuuta 2013

Vihdoinkin oma blogi!

Monta vuotta tästä olen puhunu ja puhunu, omasta blogista. Jotenki sitä on vain aina ajatellu että eihän nyt kukaan jaksa minun elämästä lukea, mutta sitten aloin ajattelemaan että tykkäänhän mie ittekki lukea just niitä blogeja joissa on ihan perusarkea jne :) Eli tämä on blogi meän arjesta, iloista, suruista... meän elämästä! Mie olen ihminen joka nauttii arjen ja elämän pienistä jutuista... Olen sitä mieltä että onni löytyy arjesta ja mie oikeasti nautin arjesta! Tervetuloa siis arkiseen blogiini! Tästä se lähtee :)

8 kommenttia:

  1. Kyllä jaksaa lukea! Varsinkin kun ei olla kohta vuoteen nähty! Ajattele.. melkein niin kauan siitä on.

    T: N

    VastaaPoista
  2. HUUUUI! No toivottavasti tämä blogi antaa minusta ees palasen lähelle sinua, ystävä :) <3

    VastaaPoista
  3. En vaan nää mistä voi liittyy lukijaksi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... olen itekki vielä opetteluasteella :D osaatko neuvoa saako tänne jonku semmosen mistä sitte voi liittyä lukijaksi? :) Ite olen lisänny blogeja mitä seuraan, kuten sinunki blogin... en ees tienny että jotenki liitytään lukijaksi :D apua :D

      Poista
    2. Sulla ei ole täällä sitä "lukija" juttua. Saat sen näkyville kun painat tuolta ylhäältä Ulkoasu ja sitten vasemmasta laidasta uudestaan ulkoasu. Siltä lisää gadget, tulee ponnahdusikkuna ja sen vasemmasta laidasta klikkaa "muita laajennuksia" ja sieltä "lukijat".

      Muita tapoja seurata blogeja on esim. http://www.bloglovin.com/
      Sinne vain rekisteröityy ja lisäilee blogien osoitteita. Sen kautta kaikki päivitykset näkyy automaattisesti. Itse en kamalasti tykkää tuosta mutta vielä en ole jaksanut muuta tapaa opetella. Aiemmin käytin googlen readeria, se oli hyvä,mutta menivät tyhmät lopettamaan sen palvelun.

      Sit tuli tässä mieleen että et ole antanut mahdollisuutta kommentoida anonyymisti. Eli kaikki joilla ei ole googlen tiliä tai muuta vastaavaa, ei voi kommentoida ollenkaan. Senkin saa vaihdettua asetuksista, jos haluaa.

      Poista
  4. kiitos opastuksesta, nyt vissiin sain sen toiminnon laitettua :D mites tuo kommenttihomma sitte laitetaan? :D

    ja mites, olenko onnistunu laittamaan itteni teille lukijaksi?

    ymmärtäkää, mie vasta opettelen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita muuten saa siirrettyäki jos paikka ei ole mielestäsi oikea, Ulkoasu - ulkoasu ja sitten vain hiiri sen gadgetin kohdalle jonka haluat siirtää, klikkaa ja pidä pihjassa ja siirrä ja vapauta. Kätevää, eikö ;)

      Kommenttiasetukset: samasta paikkaa eli ylhäältä Ulkoasut, vasen laita Asetukset, tekstit ja kommentit, ketkä voivat kommentoida täppä kohtaan kuka tahansa.

      P.S mulla vaihto "nikki" tässä samalla kun päivitin blogin.

      Poista