perjantai 6. syyskuuta 2013

Olipa kerran banaanilaatikot.

Niinkuin otsikko jo ehkä antaa ymmärtää niin muutto on kuukauden sana meillä. Kuun lopussa se tapahtuu! Kauhea ressihän muutto on aina ja lasten kanssa kun tavaraa ei ihan vähän ole... Mutta olen mie kyllä tosi innostunu ja onnellinen, koska uusi kotimme tulee olemaan pitkäaikainen, niin sopiva se meille on! Siitä me halutaan tehä pikkuhiljaa meille täydellinen koti missä me viihytään :)

Nykyisessä kodissa meillä on kaksi makuuhuonetta joista toinen (isompi) on lasten yhteinen huone. Mutta kun kyseessä on eri sukupuolta olevat lapset ja vielä viiden vuoden ikäerolla niin väistämättä olema tullu siihen tilanteeseen että tuo ratkaisu ei toimi. Tämä koti on kyllä muuten ollu meille tosi rakas mutta tuleva koti... Se tuntuu täydelliseltä meille!

Uusi koti on halvempi (pienempi vuokra), isompi, uudempi ja hienompi. Jo ulkoapäin se on ihan meän näkönen, romanttinen pirtti :) Siellä on yläkerta josta tulee lasten valtakunta: molemmille omat isot huoneet ja lisäksi lapsille oma vessa. Vaatehuonekin löytyy yläkerrasta mutta se taitaa tulla äitin vaatteille ;) Alakerrassa on kaksi makkaria; iso ja pieni. Mutta koska meillä ei ole käytössä ulkovarastoa ja tarvetta neljälle makkarille ei ole, niin pienestä makkarista tulee ainaki väliaikasesti meän varasto. Iso makkari tietenki meille. Lisäksi alakerrassa on tupakeittiö, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone ja vessa.

Tuo uusi koti tuli vähän niinko vahingossa meän tietosuuteen. Jos se ois kerenny lehteen niin tuskin ois ehitty sitä saaha. Kävimä kattomassa sitä päivää ennen ko siitä oli ilmotus lehessä ja ilmotima heti että halutaan se, niin asia oli sillä selvä. Seuraavana päivänä ko se oli ollu lehessä niin soittoja oli tullu noin kymmenen heti eka päivänä, eli oli aivan mahtava tuuri että saatiin tietää tuosta muuta kautta!

Kuvassa meän tuleva uusi koti <3

2 kommenttia:

  1. Banaanilaatikot on parhaita! ;)

    VastaaPoista
  2. Hip hei! Onnea, mahtava löytö! Mutta lisäisikkö lukijapaneelin niin vois liittyä lukijaksi. :)

    VastaaPoista